(UPDATE) Primarul orasului Ovidiu, Dumitru Bocai, a ajuns aseară la Urgenţă

Primarul orasului Ovidiu, Dumitru Bocai, a ajuns aseară la Urgenţă cu tulburari de vedere dupa ce a fost lovit, sustine el, de un localnic, chiar in sediul postului de politie al orasului. Edilul spune că agresorul ar fi unul dintre apropiaţii candidatului PNL la primărie.
Totul ar fi inceput dupa orele pranzului, cand primarul a fost acostat pe strada de un individ care i-ar fi adresat injurii. Acesta l-ar fi urmarit pana la destinatie, in curtea unei familii dn localitate, unde ar fi continuat cu amenintarile si injuriile. Primarul s-a hotarat sa ceara ajutorul oamenilor legii, însă lucrurile au degenerat.

Chiar si dupa incident, amenintarile au continuat. Bocai spune ca agresorul ar fi un sustinator al candidatului la primarie din partea partidului national liberal. Desi se simte amenintat si se teme pentru viata lui, primarul orasului Ovidiu nu se gandeste sa apeleze la serviciile unei firme de paza.

Fiind operat la ochi, primarul a inceput sa aiba tulburari de vedere, asa ca a decis sa se prezinte la spital. Dumitru Bocai spune ca va continua procedurile legale pentru ca agresorul sa fie pedepsit pentru fapta sa.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Matei Ghioc