Primarul Nicolae Matei, în mijlocul oamenilor

Prezent la manifestarile organizate cu prilejul zilei de 1 decembrie, primarul Nicolae Matei le-a transmis cetatenilor ca va continua sa atraga proiecte europene pentru a dezvolta orasul. Totodata edilul i-a asigurat că Asociatia Oraselor din Romania va cere Guvernului sa duca la indeplinire glasul poporului, care a iesit in strada.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E1ybLmbAUMo[/youtube]

Ziua de 1 decembrie a fost un bun prilej pentru primarul orasului Navodari, Nicolae Matei de a-si deschide sufletul in fata cetatenilor. Edilul le-a transmis navodarenilor sa le insufle copiilor sentimentul de patriotism.

Primarul le-a transmis cetatenilor ca va continua sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a dezvolta orasul si pentru a incheia proiectele incepute. A intampinat multe obstacole de cînd se află la conducerea orașului si i-au fost puse multe piedici de-a lungul mandatelor, dar nu s-a gîndit nicio clipa sa renunte. Nu a permis ca orasul pe care l-a transformat intr-o statiune turistica sa devina Centru de deseuri.

Primarul orașului Năvodari și-a încheiat discursul cu o promisiune fermă adresată celor care l-au ales să-i reprezinte. În calitate de reprezentant al Asociatiei Oraselor va cere Guvernului sa duca la indeplinire glasul poporului care a iesit in strada și la Năvodari, dar și în celelalte orașe ale României.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.