Primarul Mangaliei, Cristian Radu are o avere impresionantă

În stațiunea Neptun a avut loc astăzi o conferință de presă la care au participat Raluca Turcan, vice-premierul României, Marcel Boloș ministrul Fondurilor Europene, George Niculescu prefectul Județului Constanța dar și primarul Municipiului Mangalia Radu Cristian.

În fața restaurantului unde a avut loc evenimentul, s-au aflat mai multe persoane care au protestat. Pe pancarte s-a făcut referire la declarația de avere a primarului Cristian Radu și la faptul că atât editul cât și mai mulți angajați ai primăriei Mangalia au obținut venituri importante din jocurile de noroc.

Actualul primar al Mangaliei, Cristian Radu are o avere impresionantă. În patrimoniul său personal se găsesc peste 81.000 de metri pătraţi de teren intravilan, 24,56 hectare de teren extravilan, o casă cu suprafaţa de 414 metri pătraţi, două apartamente şi cinci spaţii comerciale premium în suprafaţă cumulată de 565,92 de metri pătraţi. Conturi mari, bijuterii scumpe şi maşini de lux întregesc patrimoniul primarului în vârstă de numai 44 de ani. Secretul acestei bunăstări explozive nu este salariul de la stat, ci o moştenire de familie, pe care Cristian Radu ar fi primit-o în urma decesului soacrei sale, survenit în anul 2013.

Primarul Cristian Radu, care speră la un nou mandat pentru primăria Municipiului Mangalia nu a vrut să comenteze acuzele aduse la adresa sa.