Primarul din Ghindărești, implicat într-un accident

Un grav accident rutier s-a produs azi, în zona Gării Constanța. Două autoturisme s-au făcut praf, iar două persoane au fost transportate la spital cu multiple traumatisme. Unul dintre șoferii implicați este primarul comunei constănțene Ghindărești, Vasile Simion. Potrivit primelor informații, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Circa o jumătate de oră, circulația în intersecția dintre străzile 1 Mai și Traian s-a desfășurat cu dificultate.  Două  autoturisme, un Volkswagen Sharan și o Skoda Octavia, ambele cu numere de Bulgaria, au fost grav avariate după ce s-au lovit frontal.  Se pare că șoferul autoturismului Volkswagen fugea de un echipaj al Poliției Rutiere, după ce a fost surprins în trafic gonind cu viteză foarte mare. Oamenii legii l-ar fi somat pe șofer să oprească, însă acesta a ignorat semnalele polițiștilor și a fugit mai departe.  În zona gării, acesta a pătruns în intersecție pe culoarea roșu, moment în care a intrat în coliziune cu Skoda Octavia, condusă de primarul comunei Ghindărești, Vasile Simion, care circula regulamentar. După producerea accidentului, la fața locului au sosit atât polițiștii urmăritori, cât și două echipaje de pe Ambulanță.

Din producerea accidentului, două persoane au suferit multiple traumatisme, respectiv șoferul care a provocat accidentul și pasagera din dreapta din cealaltă mașină, aceasta fiind contabila Primăriei Ghindărești.  Ambele persoane au fost transportate la Spital. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele  șoferului pentru vătămare corporală din culpă și pentru că nu a oprit la semnalul lor, urmând a se stabili și motivul pentru care bărbatul nu a vrut să oprească când i s-a făcut semn să tragă pe dreapta.

Redactor: Daniel Albu