Primarul Constanței, Radu Mazare, se pregătește să devină actor de film (VIDEO)

Propunerea i-a fost facută de un patron de televiziune iar discuțiile cu producătorii străini au început deja. Pelicula ar putea fi turnată vara viitoare chiar la Mamaia. Până atunci, edilul și-a premiat cei mai buni manageri din turism și a găsit cele mai frumoase fete de la Festivalul de Modă.

Mamaia nu mai este doar un loc unde lumea se distrează, ci și un platou de filmare. După ce camerele video ale televiziunilor au stat ațintite asupra lui Radu Mazăre îmbrăcat în sultan, spartan, samurai sau maharajah, există deja planuri pentru un film turnat pe litoralul românesc. Subiectul este secret, dar Mazăre va fi actor alături de câteva fete frumoase.

Miercuri noapte a avut loc finala concursului de Miss, așa că organizatorii au pus ochii și pe câteva fete frumoase. Pe de altă parte, edilul a dezvăluit că proiectele primăriei pentru anul următor sunt și mai spectaculoase.

Șefii din turism au premiat în cadrul aceluiași eveniment cei mai activi promoteri ai litoralului românesc. Nici Mazăre nu a plecat acasă fără premiu.

Mamaia se pregătește deja de week-end. Urmează un festival Antic, campionatul European de Drift și concertul Michel Telo.

Redactor: Doina Sirbu