Primăria Năvodari își apără drepturile în războiul cu sindicatele

Copiii nu pot fi membrii de sindicat din cauza vârstei.  Acest lucrul este cunoscut de către orice persoană neavizată.  În sensul acesta , Tabăra de Copii nu are de ce să fie folosită de către un SRL al baronilor sindicali.

Cum a ajuns Tabăra de copii din Năvodari pe mâna baronilor sindicali este o întrebare la care găsim răspunsul în rezoluția 95/2011 a DNA București în  sentința penală 709/2011 a Tribunalului București și în recenta ord. 106/13 iulie 2018 a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.  Răspunsul a venit în urma cercetărilor amănunțite și audierilor a mai multor persoane care au ocupat mai multe funcții de înaltă demnitate publică șa nivel național precum Petre Roman, Victor Ciorbea, Miron Mitrea, Bogdan Hosu, Dumitru Costin și altii. Din această cercetare rezultă cum că patrimoniul UGSR a ajuns prin fals și uz de fals în posesia unui SRL denumit SIND ROMÂNIA înființat de către baronii sindicali în folosul și interesul acestora. Doar prescripția răspunderii penale datorită trecerii timpului  a făcut ca baronii sindicali să nu ajungă la închisoare. În schimb, procurorii solicită instanței de judecată anularea tuturor actelor false și a operațiunilor sucsecvente falsului.

De asemenea, infracțiuni precum spălare de bani, uz de fals, evaziune fiscală și constituire de grup infracțional organizat fac obiectul unui dosar dijuns, infracțiuni pentru care aceștia sunt cercetati in continuare. Acestea le puteți devoala în publicațiile Jurnalul Național și Replica de Constanta, din data de 27 iulie anul curent.

Răspunsuri la întrebările: “Cine sunt judecătorii care au dat soluții favorabile baronilor sindicali, intereselor acestora și încrengăturile în justiție?” și „Ce oameni de afaceri arabi vor să pună mâna pe Tabara de Copii din Năvodari?”, le aflați din anchetele noastre următoare.