Primăria Năvodari decontează abonamentele elevilor şi studenţilor

Primăria orașului Năvodari anunță că se va face plata a 50% din contravaloarea abonamentelor pentru elevii și studenții din localitate.

În intervalul 27 -29 decembrie, primăria Năvodari va deconta 50 % din contravaloarea abonamentelor pentru elevi și studenți.  Astfel, se vor deconta cererile depuse în intervalul 01 noiembrie și 29 noiembrie 2016,  care au primit numere de înregistrare cuprinse între 131 si 488. Plata se va face la Casieria Direcției Economice. Titularii cererilor trebuie să se prezinte cu actul de identitate.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Năvodari, elevii şi studenţii beneficiază de ajutor din partea primăriei la decontarea transportului pentru cei care fac naveta la Constanţa. Practic, administraţia din Năvodari le decontează 50 % din taxa de transport. În aceste condiţii, orice tânăr din Năvodari care doreşte să urmeze o facultate are tot sprijinul din partea autorităţilor locale. Tocmai de aceea, nici nu este de mirare că numărul studenţilor a crescut de la un an la altul.

Redactor: Daniel Albu