Primaria Navodari are grija de mediul inconjurator (VIDEO)

Cel mai recent proiect implementat in oras, in colaborare cu Asociatia Romana pentru Reciclare, le-a oferit navodarenilor ocazia de a scapa de electronicele vechi, iar cei mai norocosi dintre ei s-au ales cu unele noi.

Tombola cu premii s-a desfasurat duminică in fata Primariei orasului, iar voluntarii la actiunea organizata in premiera la Navodari au extras castigatorii.

Un frigider, doua friteuse, doua cafetiere, 2 DVD-playere si un sistem audio si-au gasit locul in casele celor mai norocosi navodareni. Printre aceştia se număra si Adelina, voluntar în cadrul proiectului.

Mai multi elevi din Navodari s-au implicat activ in acest proiect si au avut parte de o experienta inedita.

Iniţiativa le-a apartinut reprezentanţilor Primariei Navodari, condusa de edilul Nicolae Matei, in colaborare cu Asociatia Romana pentru Reciclare.

Este pentru prima dată cand Campania de colectare a ajuns la Navodari, iar cu sprijinul acordat de edilul Nicolae Matei, reprezentanţii ROROM spun ca acesta este doar inceputul unei colaborarii fructoase.

Castigatorii tombolei urmeaza sa fie contactati telefonic pentru a se prezenta la sediul Primariei Navodari, de unde isi pot ridica premiile.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu