Primăria Năvodari acordă ajutor de încălzire

Începând cu data de 20 octombrie, Primaria Navodari demarează procedurile de primire a cererilor pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei, pentru sezonul rece 2016 – 2017.

Primaria Navodari informează cetăţenii că pot depune documentele necesare obținerii de ajutoare pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017. Lista cu actele necesare este afișată la ușa instituției.

De asemenea, actele pot fi depuse la ,, CENTRUL DE ZI  ¨, intrarea pe la ,, Clubul Pensionarilor ”, pentru gaze, energie electrică și termică, iar pentru lemne, cărbuni și combustibili petrolieri – la sediul ,, ASISTENTA SOCIALA „ din orasul Navodari.

Pentru sezonul rece 2016-2017 pot beneficia de ajutor de incalzire familiile care realizeaza venituri lunare nete pe membru de familie de pana la 786 lei (pentru cei racordati la energie termica), respectiv persoanele singure care realizeaza venituri nete lunare pana la 1082 lei; pentru familiile racordate la energie electrica, gaze naturale si cei care folosesc lemne, combustibil solid, nu trebuie sa depaseasca 615 lei pe membru de familie.

Atentie, insa!  Persoanele care se încadrează în aceste cerințe și depun documentația necesară, dar dețin anumite bunuri materiale ce conduc la excluderea acordarii ajutorului oferit de Primărie, riscă amenzi de până la 1000 de lei. Cei care au o alta locuinta pe numele lor, teren, masina, motocicleta, barca, salupa sau chiar si un scuter ori utilaje agricole nu pot beneficia de acest ajutor.

Reporter: Oana Jarloianu