Primăria Năvodari a inițiat o nouă campanie de înfrumusețare a orașului

Orașul Năvodari înflorește chiar și toamna. Autoritățile locale au inițiat o amplă campanie de plantare de flori în întreg orașul. Chiar dacă momentan ele sunt doar îmbobocite, în cel mai scurt timp vor înflori și vor colora Năvodariul. Pe lângă crizanteme și varză decorativă, în curând se va planta și gard viu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dPImrhTctBk[/youtube]

Primăria Năvodari a inițiat o nouă campanie de înfrumusețare a orașului. Mii de crizanteme și varză decorativă vor fi plantate în întreg orașul. Speciile au fost special alese pentru că rezistă la temperaturi de până la minus zece grade Celsius. Plantarea a început încă de la primele ore ale dimineții când zeci de angajați ai primăriei sădeau de zor.

Crizantemele plantate sunt deocamdată îmbobocite, însă ele vor înflori foarte curând și vor transforma orașul într-unul multicolor, în contrast cu toamna care și-a intrat pe deplin în drepturi. Foarte curând va începe și o campanie de plantare a gardului viu și pe celelalte artere din oraș. Astfel de plante au fost deja comandate de Primăria Năvodari, iar sădirea lor va demara în câteva săptămâni.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.