Primăria Medgidia interzice un turneu de fotbal!

In fiecare an, in luna februarie, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia se desfasoara un Turneul de Fotbal la Sala rezervat veteranilor, insa, in acest an, primarul Marian Iordache a decis sa suspende aceasta competitie sportiva. Cupa Old Boys Medgidia este cea mai longeviva competitie dedicata veteranilor din fotbalul dobrogean.

Intreaga competiţie sportivă se desfăşura pe parcursul unei luni, iar turneul se adresa categoriilor de vârstă „Old Boys”, Licee și Gimnazii. In acest an, turneul de fotbal in sala ar fi trebuit sa ajunga la cea de-a 29-editie, insa primarul a decis ca aceasta nu se mai poate desfasura in Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“.

Intrebat daca a luat in calcul organizarea competiției la Sala Sporturilor „Dan Spataru“, din zona de nord a orasului, primarul sustine ca nici aici nu se poate, deoarece elevii din Medgidia isi desfasoara orele de sport acolo. Un motiv neîntemeiat, de vreme ce, potrivit regulamentului turneului, meciurile din cadrul Cupei Old Boys se disputau numai în week-end.

Desi Municipalitatea a declarat, in nenumarate randuri, ca sportul este o prioritate in oras, in acest an traditia nu mai este traditie: cea de-a 29-a editie de fotbal in sala nu se mai organizeaza. Cum motivele care au stat la baza acestei decizii sunt de-a dreptul hilare, nu se poate trage decat o concluzie: iubitorii sportului din Medgidia au mai primit o palma din parte autoritatilor.

Redactor: Paul Alexe