Primăria Constanța lansează un chestionar online

În prezent, există în vigoare un Regulament de Acces în Zona Peninsulară,regulament prea puțin cunoscut de către locuitorii Constanței. Pentru a îndrepta această situație, Primăria este hotărâtă să ia măsuri în acest sens.

Primăria Constanţa vrea să readucă în atenţia cetăţenilor săi Regulamentul de Acces în Zona Peninsulară.

În urma unui proiect de hotărâre organizat în 6 decembrie 2017 s-a stabilit regulamentul de acces în zona Peninsulară. Astfel, vor exista două zone de acces: una exclusiv pietonală şi alta ocazional carosabilă, cu destinaţie preponderent pietonală.

Arhitectul-şef al municipiului Constanţa, Mihai Vînturache, a precizat că, orașe importante din ţară, precum Sibiu sau Cluj, au un reglementări mai stricte când vine vorba de limitarea accesului auto în anumite zone.

Pentru a face cunoscute populației toate aceste noi reguli de acces și pentru a le oferi ocazia să-și părerea acestora, primăria va lansa un chestionar online în care vor apărea și toate aceste precizări.

Cetăţenii interesaţi sunt invitaţi să răspundă la întrebările din chestionar până la data de 16 februarie 2018, pe site-ul Primăriei muncipiului Constanţa.

Redactor: Sondra Sandu