Primăria Cobadin demarează proiecte pentru asfaltarea mai multor drumuri

Pentru perioada următoare, autorităţile locale vor derula mai multe proiecte de investiţii. Mai precis administrația are în plan asfaltarea mai multor drumuri din Cobadin dar și din localitățile învecinate. Și cum vremea a ținut cu cei din comună zilele acestea în localitate se execută lucrări pentru amenajarea unui trotuar din imediata apropiere a primăriei.

Pe lângă municipiile şi oraşele din ţară, şi localităţile din mediul rural necesită investiţii care să conducă la dezvoltare, civilizaţie şi confort pentru comunitate. Pentru aceasta, primarii comunelor fac eforturi să atragă bani de la Uniunea Europeană sau de la Guvern, astfel încât investiţiile plănuite să poată fi puse în practică. Astfel că și la la Cobadin în ultima perioadă au fost începute mai multe investiţii.

Mai precis este nevoie de bani pentru pietruiri şi asfaltări de drumuri, investiţii care, de asemenea, au nevoie de fonduri mari. Astfel că administrația locală nu a stat  pe gânduri și are în vedere asfaltarea și altor drumuri din afara localității.

Pentru că este o comună mare, cu cinci sate arondate şi, implicit, cu o suprafaţă considerabilă de drumuri în Cobadin, drumurile au reprezentat întotdeauna o problemă. În ultimii ani, starea şoselelor a fost agravată de traficul greu, care a fost deviat în timpul lucrărilor de renovare la Podul de la Agigea. Tocmai de aceea administrația locală dorește să rezolve problemele pentru ca cetățenii să beneficieze de condiții decente.

Redactor: Daniel Albu