Primăria Cernavodă răspunde cetățenilor (VIDEO)

Terenurile pentru construcţia de case şi reeşalonarea datoriilor la serviciul de apă şi canalizare – iată principalele probleme ale locuitorilor oraşului Cernavodă care vin în audienţă la primărie!  Şi, deşi doleanţele nu pot fi rezolvate de pe o zi pe cealaltă, reprezentanţii administraţiei locale se străduiesc să găsească soluţii.

Una dintre problemele principale ale cetăţenilor care vin în audienţă la primăria Cernavodă este reprezentată de obţinerea unui teren pentru locuinţe.

Pentru a facilita procedura, în ultima ședință de consiliu, au fost simplificate criteriile pentru acordarea unui teren pentru locuințe. Astfel, nu mai este necesar ca solicitanţii să aibă studii superioare sau să aducă o garanţie financiară. O condiţie esenţială este însă ca persoanele respective să aibă domiciuliul în Cernavodă de cel puţin 5 ani.

De asemenea, una dintre problemele abordate a fost cea a datoriilor la serviciul de apa și canalizare.

Audiențele se desfășoară în fiecare zi de marți și joi, de la orele 14. Cei interesați se pot înscrie oricând la reprezentanții serviciului de pază aflați la intrarea în sediul primăriei.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Gabriel Niculae