Prima sedinta de Consiliu Local Municipal Medgidia din acest an a durat 5 minute

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vjBcFUXLgBQ[/youtube]Dintre cei 19 consilieri ai municipiului Medgidia au fost prezenţi, în cadrul şedinţei extraordinare de consiliu, doar 15 dintre aceştia. Pe ordinea de zi au existat trei puncte, iar primul dintre ele l-a reprezentat proiectul de hotărâre privind „aprobarea utilizării excedentului bugetului local existent la 31.12.2013, pentru acoperirea golurilor temporare de casă ale secţiunilor de funcţionare şi de dezvoltare pentru anul 2014“. Chiar dacă şedinţa a fost una scurtă şi o ordine de zi relativ uşoară, consilierul Sorin Radu a cerut edilului lămuriri cu privire la primul proiect de hotărâre.

La cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi, s-a votat proiectul de hotărâre privind „încetarea aplicabilităţii H.C.L. nr. 108/27.08.2013“, iar cel de-al treilea punct l-a reprezentat proiectul de hotărâre privind „însuşirea variantei finale a proiectului de stemă a municipiului Medgidia“.

Toate cele trei puncte aflate pe ordinea de zi au fost votate în unanimitate de către cei 15 consilieri locali prezenţi la şedinţa extraordinară.

Reporter: Raisa Platon ; Imagine: Valentin Cerbanescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.