Prima noapte de distracție la Mamaia

Noaptea trecută, pe litoral, s-a dat startul distracției. Chiar daca mercurul din termometre nu a depasit 8 grade si a fost destul de rece, atmosfera la festivalurile de muzica electronica a fost destul de incinsa. Sute de tineri au stat la coada si au asteptat ore bune ca sa poata intra in corturile imense special amenajate. Multi dintre ei au venit din strainatate si nu regretă alegerea facuta. A fost doar prima noapte dintr-un sir lung, care se va incheia, cel mai probabil, luni seara.

In nordul statiunii Mamaia, festivalurile de muzica electronica, cele mai asteptate de altfel, si-au deschis portile noaptea trecuta. In ciuda frigului, care la miezul noptii te patrundea pana la oase, sute de tineri veniti din toate colturile lumii isi asteptau linistiti randul la coada care se intindea pe aproape un kilometru.

Acesti tineri au venit tocmai din Marea Britanie si vor ramane in Mamaia 6 zile.

Si francezilor pare sa le placă Mamaia. Izabelle a venit de la Paris, impreuna cu iubitul, ei si vor ramane pe litoral până marti.

Greg este din Scotia si a auzit de Romania de la prieteni. Iar anul acesta a hotarat sa isi faca vacanta la Mamaia.

Cu pofta de viata si mai ales de distractie au venit si românii. Cu totii au dansat, fara nici o grijă ca ar putea ramane fara energie pentru seara care va  urma.

A fost prima noapte de distractie la malul marii. Adevaratul val de turisti este asteptat, insa, vineri. Iar petrecerile se vor tine lant pana luni seara, cand statiunile se vor goli încet, încet.

Redactor: Daniel Albu