Prima etapă a Olimpiadei Sportive

Weekend-ul acesta, cei mai buni sportivi din școlile și liceele constănțene s-au întrecut în cadrul Olimpiadei naționale a Sportului Școlar și Olimpiadei Gimnaziilor. Acestea au fost fazele locale, urmând ca viitoarele întâlniri să se dea între cei mai buni din județ și țară.

Prima etapă, etapa locală, a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și Olimpiadei Gimnaziilor s-a desfășurat în mai multe centre din municipiul Constanța, dar și din județ. Nu mai puțin de 1360 de elevi din ciclul liceal și gimnazial au participat în cele 17 centre.

Disciplinele sportive din cadrul olimpiadei au fost Rubgy, Baschet, Fotbal, Handbal și Volei. La nivelul orașului Constanța au fost opt centre, unul dintre ele, acolo unde s-a disputat etapa la fotbal, fiind la școala Generală nr. 6 unde s-au prezentat echipe de la diverse școli.

Echipele au fost alcătuite din elevii din ciclul gimnazial ai fiecărei unități de învățământ. Cei mai buni dintre cei buni au fost desemnați să facă parte din echipa școlii.

Dintre echipele care s-au întrecut în acest centru, s-au calificat în etapa următoare cele reprezentând Liceul Teoretic Traian și Școala Generală Nr 8.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Narcis Verdes