Prima ediție a galei Mamaia Music Awards a fost una de-a dreptul incendiară

Mii de spectatori s-au adunat pe plaja din Mamaia care a găzduit evenimentul, ce a durat aproximativ 5 ore . Revelația serii a fost micuța Nicole Cherry, nominalizată la categoria „New Artist of the Year”. Artiștii consacrați intră în cursa nominalizărilor pentru 15 categorii, printre care Best Male & Female, Best DJ sau Best Video. O categorie specială a fost și Mamaia Best Club, care a desemnat cel mai tare club de la malul mării.

16 categorii, 46 de artiști și 80 de nominalizări, este numărul record cu care Mamaia Music Awards se apropie de cel al participanţilor la marile gale anuale din Europa şi America.

La eveniment au fost prezente nume mari ale muzicii românești, artiști străini dar și tinere talente cum ar fi Nicole Cherry, care la doar 14 ani și-a cîștigat deja titlul de „Adele a României”

Printre câștigătorii trofeelor s-a aflat și Andra

Pentru că atunci cînd spui stațiunea Mamaia spui capitala distracției, Mamaia Music Awards a dedicat o secțiune specială și cluburilor de la malul mării, unde petrecăreții au putut să-și voteze locul preferat de distracție.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu