Preţuri mai mici, dar tot mari pe litoral

Programul „Litoralul pentru toţi” a debutat la 1 septembrie şi are mare succes mai ales printre turiştii care nu au venituri prea mari. De asemenea, hotelierii din sudul litoralului îşi rotunjesc veniturile cu turiştii care nu şi-au permis un concediu în timpul sezonului estival. În Staţiunea Mamaia situaţia stă diferit.

Cu toate că mulţi vin în această perioadă la mare pentru a face economii sau pentru că pur şi simplu abia acum îşi permit câteva zile pe litoral, există şi persoane care consideră preţurile destul de ridicate chiar şi acum.

Desigur, cei care au băgat mâna serios în buzunare în timpul sezonului estival pentru o vacanţă consideră tarifele din această perioadă mai mult decât rezonabile. În plus ei cred că preţurile scăzute ajută acest tip de turism tardiv.

După 15 septembrie, la nivel de recepţie, pentru persoanele care nu dispun de timpul necesar pentru a accesa un pachet de tipul ,,litoralul pentru toţi„ preţurile vor scădea cu până la 30 % însă se va lucra numai în regim de demipensiune.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Bogdan Grigorescu