Pretenții de patru stele, condiții de două…

Turisti nemultumiti la malul marii: mai multi oaspeti ai unui hotel din statiunea Mamaia reclamă faptul că unitatea de cazare de 4 stele, în care au decis să petreacă trecerea dintre ani, nu-si merita banii pe care i-au platit pentru Revelion. Oamenii au ramas cu gura cascata cand au vazut ca holul hotelului si receptia se incalzesc cu o soba din tabla si, pretutindeni, sunt stive de lemne, aduse pentru zilele friguroase care urmeaza. In camere, miroase a fum, iar conditiile lasa de dorit.

Oamenii au ramas surprinsi sa gaseasca un hotel de 4 stele sub asteptarile lor. Consultasera pe internet site-ul unitatii de cazare si totul promitea să le ofere un Revelion de neuitat. Așa a și fost, dar nu în sensul în care și-au dorit.

Contactat de ziaristi, reprezentantul hotelului s-a mirat de reclamatiile oaspetilor sai.

In realitate, situatia hotelului este una destul de delicata. Afacerea este în lichidare, iar socitetatea care administreaza hotelul este in insolventa. Ca urmare, turistii ar putea sa-si ia adio de la banii pe care i-au platit.

Tot ce mai pot face turistii pagubiti este sa se adreseze OPC-ului , insa e greu de crezut ca, in aceasta perioada, cineva va face controale in statiunea Mamaia.

Redactor: Paul Alexe