Presedintele Traian Basescu si-a scos seara trecuta sotia la restaurant pe litoral (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a scos seara trecuta sotia la restaurant pe litoral. Ocazia a fost una speciala – ziua numelui doamnei Basescu, iar cuplul prezidential a profitat de plin de vremea frumoasa si de muzica buna de la terasa preferata. Week-end-ul la mare a fost unul plin pentru familia Basescu: plimbari pe plaja, croaziere cu salupa pe mare si dansuri la terasa spre seara.

Maria si Traian Basescu au rezervat o masa ferita de privirile turistilor la un restaurant de 3 stele din Olimp. Nici nu au ajuns ospatarii cu aperitivul ca cei doi s-au si ridicat pentru un dans. Atmosfera s-a incins atunci cind pe scena au evoluat dansatoarele imbracate in tiganci. Spre deosebire de alti ani, presedintele Basescu a preferat sa priveasca ramana alaturi de sotie si sa priveasca spectacolul.

Intimplator, la acelasi restaurant cu presedintele au aparut si alti citiva politicieni liberali sau social democrati.

Petrecerea in familie s-a incheiat mai repede decit de obicei pentru Presedinte.

Seful statului a profitat in timpul zilei de sambata si de marea calma si a iesit pe mare cu salupa. La intoarcere a fost asteptat pe digul din dreptul vilei de protocol de la Neptun, chiar de sotia sa cu care a facut o scurta plimbare pe plaja.

Redactor: Doina Sirbu