Preşedintele PDL Vasile Blaga a ajuns azi la Constanţa

Preşedintele PDL Vasile Blaga, a ajuns azi la Constanţa, pentru a discuta problemele pe care partidului democrat liberal de la malul mării le-a întâmpinat de-a lungul anului 2012. În urma discuţiilor, Blaga a declarat, că PDL Constanţa nu a avut cele mai inspirate intervenţii, însă peste tot există loc de mai bine.

Întrebat de poziţia în care se află Sever Voinescu la ora actuală, Vasile Blaga a ţinut să menţioneze, că acesta nu este o tinţă importantă pentru el şi că pedelistul a ajuns în atenţia lui, doar din cauza unei cereri de excludere din partid. Se pare că Voinescu, i-ar fi făcut campanie Mariei Stavrositu candidat PPDD pentru un mandat de parlamentar. Aceste acuze vin împreună cu dovezi, care confom spuselor lui Blaga, sunt valide.

Preşedintele PDL filiala Constanţa, Gigi Chiru, este de acord cu excluderea lui Voinescu din partid.

De asemenea acesta a mai declarat că pe data de 16 februarie va fi organizat un Consiliu de Coordonare Judeţean, pentru desemnarea conducerii, a celor 10 preşedinţi de colegii, a candidatului pentru Consiliul Judeţean şi a candiatului pentru primăria Constanţa.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Alex Brinzaru