Preșcolarii din Năvodari au participat la Festivalul Steluțele Năvodariului (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DfxT6526OwA[/youtube]În pragul zilei de 1 iunie, preșcolarii din Năvodari au participat la Festivalul Steluțele Năvodariului, aflat la a doua ediție. Timp de câteva ore, micuții au cântat și au dansat pe scena Casei de Cultură, încântând audienţa.

Festivalul, aflat la a doua ediție, a adunat la un loc copii și educatori de la trei grădinițe din Năvodari. Micuții, însoțiți de părinți, s-au întrecut pe scena de la Casa de Cultură, demostrându-și talentul de-a lungul numeroaselor secțiuni. Inițiatorii acestui spectacolului au fost  cadrele didactice de la Grădinița Veseliei, care s-au pregătit temeinic pentru a-i întâmpina pe participanți. Totul  a fost posibil datorită sprijinului Primăriei Năvodari.

Festivalul a debutat cu o paradă de modă eco, în cadrul căreia micuții au defilat pe scenă, îmbrăcați în haine realizate din materiale ecologice. Tematica spectacolului de modă a fost aleasă special, ca o celebrare a eforturilor susținute ale municipalității de a transforma Năvodariul într-un oraș mai curat.

La finalul spectacolului, micuții au primit din partea edilului dulciuri.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Cristi Caciauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.