Premii pentru cele mai creative firme

Organizațiile cele mai inovatoare au fost premiate in cadrul celei de a XIII-a ediții a Trofeului Creativității organizata de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța . Competiția a fost una acerbă, iar diferența dintre primele locuri a fost de doar câteva puncte.

Cele mai active firme și organizații din Constanța în domeniul inovației au fost premiate în cadrul festivității ,, Trofeul Creativității” care a avut loc la sediul Camerei de Comerț, Industrie,Navigație și Agricultură. Firma câștigătoare a trofeului a obținut cel mai mare punctaj în urma depunerii a 75 de de cereri de înregistrare a unor mărci.

Pe locul doi s-a situat universitatea Ovidius cu opt brevete de invenție acordate.

Competiția a fost una acerbă, cu firme dinamice care au reușit să depășească așteptările.

Locul trei a fost ocupat de o firmă producătoare de mase plastice cu zece cereri de înregistrare de desene și modele și același număr de certificate de înregistrare acordate.

Festivitatea “Trofeul Creativității la Constanța” a fost organizată în parteneriat cu OSIM București, Centrul Enterprise Europe Network și cu Centrul Regional de Promovare a Proprietății Intelectuale.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea