Premierul Victor Ponta a fost prezent la alegerea eurocandidaților alianței PSD-UNPR-PC

Primul ministru al României, Victor Ponta va candida pentru alegerile prezidențiale. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă la întâlnirea pe care a avut-o cu liderii alianției PSD-UNPR PC, pentru lansarea candidaților la alegerile europarlamentare.

Vreau să nu plecaţi acasă fără convingerea că eu, Victor Viorel Ponta ştiu foarte bine şi foarte clar ce avem de făcut până pe 16 noiembrie şi după 16 noiembrie. V-am spus şi v-o spun, în 2004, 2009, am luptat cu toate puterile mele ca Băsescu să nu ajungă preşedintele României, a declarat Ponta.

De asemenea, acesta a declarat că președintele României trebuie să fie al tuturor partidelor și nu doar al alianței din care a făcut parte.

Eu cred cu adevărat că împreună cu dumneavoastră vom găsi acel preşedinte şi îl vom sprijini. Voi fi în prima linie a acestei bătălii. De data aceasta cred că voi câştiga, de data aceasta cred că vom câştiga. Dacă veţi considera că eu trebuie să fiu, binenţeles că voi fi”, a mai spus Ponta.

Alegerile europarlamentare sunt programate să aibă loc pe data de 25 mai iar cele prezidențiale, la sfârșitului anului, cel mai probabil în luna noiembrie.

Redactor: Bogdan Bolojan