Premieră națională la Teatrul de Stat Constanța

Teatrul de Stat Constanța prezintă a doua premieră a acestei stagiuni. Spectacolul „Lasă-mă să intru”, în regia lui Vald Cristache este și o premieră națională care va fi prezentată publicului joi, 28 noiembrie în avanpremiera, iar vineri și sâmbătă de la ora 19:00 va avea loc premiera spectacolului.

 „Lasă-mă să intru!”, cu titlul original „Let the right one in” este o adaptare scenică de Jack Thorne după un roman și un film suedez, jucată pentru prima dată pe scene din Marea Britanie. Oskar este un adolescent timid, umilit de colegii de școală, sufocat de o mamă instabilă și de un tată egoist. Eli este o adolescentă misterioasă, care nu simte frigul, nu a mai văzut niciodată un cub Rubik și nu iese din casă decât noaptea. Spectacolul este un thriller poetic, o poveste de dragoste dintre Oskar-un puști singuratic și Eli-copilul vampir, doi ciudați vulnerabili care nu-și găsesc locul în lume și care ajung să se salveze reciproc.

Piesa se va pune în scenă într-un spațiu neconvențional aflat în spatele scenei oficilale a instituței de artă dramatică. Astfel, se va crea o atmosferă mult mai intimă iar sentimentele trezite de firul poveștii vor fi mult mai intense. Pentru că unele scene vor fi de impact, recomandat este ca accesul să fie interzis tinerilor sub 16 ani.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Adrian Corchie