Premieră la Medgidia

Poftiți la teatru! Aceasta este invitația pe care o face trupa de teatru Thetis locuitorilor din Medgidia. Vorbim de premierea piesei „Proștii sub clar de lună”, după Teodor Mazilu, care va avea loc în sala de spectacole a Cercului Militar. Regia artistică este semnată de Ion Crișu.

Ion Crișu spune că piesa aleasă este o comedie despre traiectoria pe care o urmează viața de cuplu. O imagine-metaforă pentru o societate dezumanizată în care până și viața de familie se vinde și se cumpără cu o nonșalanță uimitoare.

Cu toate acestea, „Proștii sub clar de lună” este o poveste despre dragoste. În cadrul piesei paradoxal, controlul financiar, în toate implicațiile sale, este imboldul care-i convinge pe toți că singura lor șansă este să învețe să iubească, să simtă, dar mai ales să aibă suflet.

Celebra satiră a lui Teodor Mazilu a cunoscut numeroase interpretări pe scenele marilor teatre, iar de data aceasta o va cunoaște și la Medgidia. În regia lui Ion Crișu, piesa promite să ofere toate ingredientele unei comedii bune plus o doză de cinism atat cat sa lase un gust înțepător.

Redactor: Paul Alexe