Prelungire Comandament RAJA

Având în vedere prelungirea avertizărilor meteorologice de vreme severă, cu intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70…80 km/h, și ninsoare viscolită, Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA S.A. rămâne activ până sâmbătă – 08 februarie, ora 08.00.

Pentru a se acționa cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, ca urmare a fenomenelor meteorologice nefavorabile, în cadrul Comandamentului sunt pregătite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite. Acestea sunt dotate cu utilajele necesare, care asigură permanenţa în toată perioada menționată.

Echipele de intervenție ale regiei vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor companiei, sunt cele legate de lipsa energiei electrice, căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt.

”În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.”, au transmis reprezentanții RAJA.

Regia face un apel către toţi consumatorii, care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt.

Redactor: Mihaela Țânțaru