Pregătirile pentru “Delfinul de Aur” au intrat în linie dreaptă

54 de copii și adolescenți din 20 de localități din România, Turcia, Moldova și Bulgaria vor concura la ediția din acest an a Festivalului Internațional “Delfinul de Aur” Năvodari. Cei mai mulţi au ajuns deja în Tabără și au luat primul contact cu scena Teatrului de Vară.

Concurenții sunt împărțiți în patru categorii de vârstă: preșcolari, clasele I-IV, ciclul gimnazial și liceu. Organizatorii promit o sonorizare de excepție, costume și coregrafii care v  or încânta publicul și juriul. Dintre cei care vor desemna câștigătorii fac parte Mihai Constantinescu, Horia Moculescu și primarul Nicolae Matei. Premiile depășesc 20.000 de lei și sunt asigurate în mare parte din bugetul Consiliului Local Năvodari.

Organizatorii au luat decizia ca Festivalul să se desfășoare în aer liber, la Teatrul de Vară din Tabăra Delfinul, locul tradițional al concursului. Ca variantă de rezervă, în caz de vreme capricioasă, există și scena Casei de Cultură “Ponuts Euxinus” din Năvodari. Evenimentul va fi transmis de postul Litoral TV.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Ionescu