Poze compromițătoare, pe băncile școlilor

Ziua și scandalul în ultima perioadă în învățămîntul de la malul mării. Conducerea ISJ Constanța deruleaza o anchetă la școala gimnazială Ion Borcea, din Agigea, după ce site-ul unității de învățămînt a fost transformat în paravan pentru prostituție.

La numai o zi diferență, din nou, acuzații cu tentă sexuală planează asupra unui liceu din Constanța. La Eminescu, o elevă de clasa a XI-a ține primele pagini ale ziarelor, după ce un coleg a dezvăluit ipostaze compromițătoare cu ea. Este vorba despre imagini postate pe un site de videochat în care fata de 18 ani ar apărea. Fotografiile au ajuns și la conducerea unității de învățămînt. Tănăra urmează să fie exmatriculată.

Vestea s-a abătut ca un fulger asupra profesorilor tinerei, care spun că este o elevă cu rezultate foarte bune și nu a avut pînă acum probleme la școală.

Deși fotografiile au fost făcute în afara orelor de curs, iar tînăra are deja 18 ani, faptul că aceasta este încă elevă contravine cu imaginea pe care Liceul Eminescu dorește să o promoveze.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima