Poveştile de dragoste nu dispar (VIDEO)

Poveştile de dragoste nu dispar, iar cei care le trăiesc de mai vine de jumătate de veac au şansa să remomeroze amintirile ce i-au legat de-a lungul timpului. În cadrul zilelor oraşului, la Cernavodă dovada de iubire se premiază cu festivitatea Nunta de aur.

Locuitorii din Cernavodă, legaţi prin căsnicie de jumătate de veac au ocazia să işi reînnoiască jurământele în compania rudelor şi a prietenilor in cadrul unei festivitaţi organizate special de zilele oraşului. Autorităţile locale spun că le-au pregătit o mulţime de surprise demne de Nunta de Aur.

La cea de-a 10-a ediție a acestui eveniment şi-a anunţat prezenta un număr impresionant de persoane. Acestea vor avea ocazia să retrăiască clipele de dragoste ce le-au legat mai bine de 50 de ani. Chiar şi persoanele văduve pot participa la ceremonie, la fel ca şi cuplurile care au sărbătorit anul trecut Nunta de Aur.

Toţi cei care vor participa la festivitati, vor primi premii din partea autorităţilor locale. Timp de 4 zile, sărbătoarea va la ea acasă la Cernavodă, în cazul zilelor Oraşului.

Reporter: Paula Savulescu ; Imagine: Gabriel Niculae