Poveste de Crăciun la Constanța

Din 5 decembrie până în ajunul Crăciunului în Constanța se va scrie o frumoasă „Poveste de Crăciun”. Această magie va prinde contur prin efervescența  unui târg al sărbătorilor de iarnă.  

În căsuțele din lemn decorate festiv, constănțenii pot găsi produse românești, de la cozonaci, dulcețuri, plăcinte și brânzeturi până la mezelurile tradiționale care nu lipsesc de pe masa românului în ziua de Crăciun.

Galeria de Artă, va găzdui în schimb un magazin cu specific de Crăciun unde pot fi admirate și achiziționate decorațiunile specifice sărbătorilor de iarnă, articole vestimentare create de designerii constănțeni, bijuterii sau cărți pentru copii, dar și prăjituri, cafea sau produse gourmet.

În cadrul târgului se va desfășura și o campanie umanitară, sub sloganul: „Împarte povestea ta de Crăciun”. La pavilionul de pensionari din parcul teatrului, veți putea dona alimente neperisabile, jucării, precum și articole de îmbrăcăminte noi sau în stare foarte bună, care vor merge în Ajun de Crăciun la copiii și tinerii din centrele de plasament constănțene. Și povestea continuă! În fiecare weekend, parcul va răsuna de colinde, vor avea loc spectacole atât pentru cei mici cât și pentru cei mai mari iar Moș Crăciun nu va lipsi nici el.

Redactor: Sondra Sandu