Poveste cu iz de telenovela şi personaje…celebre, în localitatea constanţeana Ghindareşti

Adrian Vartolomei este la primul mandat de primar. Este insurat şi a înfiat doi copii. Chiar daca el se declara familist convins, edilul este acuzat de poliţistul din sat ca i-ar fi dezbinat familia. Asta dupa ce ar fi calcat strâmb cu soţia acestuia. De la cîteva vorbe de ocara pîna la primul pumn nu a mai fost decît un pas. Poliţistul a ales însa un moment în care afara era întuneric şi nimeni nu era prin preajma.

Primarul spune ca a scapat cu viaţa doar pentru ca un alt consatean s-a apropiat cu maşina şi apariţia acestuia l-a determinat pe agresor sa fuga. Oamenii din sat se feresc sa vorbeasca deschis despre problemele dintre poliţist şi primar, dar recunosc ca la mijloc ar putea fi o posibila idila a primarului cu nevasta poliţistului, şi ea angajata la primarie.

Plin de sînge în urma altercaţiei, primarul a sunat la 112 şi a anunţat cine l-a batut, iar apoi a mers la spitalul Hîrşova. Poliţistul neaga acum faptele, dar asta nu i-a determinat pe superiorii sai sa deschida un dosar penal.

Conducerea IPJ Constanţa sustine ca poliţistul va fi menţinut în funcţie pîna la definitivarea anchetei.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu