Poveste cu final trist

Este durere mare in familia tanarului de 24 de ani, din Constanta, care a intrat in coma de Craciun, dupa ce tatal fostei sale iubite s-a luat la bataie cu el, chiar pe scara blocului. Dupa 3 saptamani in care a respirat artificial, inima lui Florin a incetat sa bata. Procurorii au schimbat incadrarea juridica in loviri cauzatoare de moarte, iar tatal fostei sale iubite risca acum puscaria.

Florin avea 24 de ani – era marinar si avea o cariera stralucita in fata. Insa gestul neinspirat de a se duce in noaptea de Craciun la usa fostei iubite, l-a costat viata. Dupa 3 saptamani de agonie, marti noapte, tanarul si-a dat ultima suflare.

Chiar daca inimile le sunt inecate in durere, parintii lui Florin vor dreptate cu orice pret. Tot ce au aflat de la politie, in noaptea nenorocirii, a fost ca tanarul i-a facut o vizita neasteptata fostei sale iubite, de care se despartise in urma cu ceva timp. Suparat ca a fost si mintit, si parasit dupa o relatie de 4 ani, tanarul ar fi vrut sa dea foc presului de la usa iubitei. In acel moment, tatal fetei ar fi iesit pe scara si l-ar fi luat la bataie, pana ar fi cazut amandoi pe scari.

Mama lui Florin nu crede in versiunea tatalui fetei, care ar fi declarat politistilor ca totul a fost o intamplare nefericita.

De agresivitatea barbatului ar sti de multa vreme si vecinii, care in noaptea de 25 decembrie au auzit intreg scandalul de pe scara. De atunci, tatal fostei iubite a lui Florin ar fi intrat in pamant.

Procurorii au deschis doua dosare penale – unul, pe numele lui Florin, iar celalalt – pentru loviri si alte violente, pe numele tatalui fetei. Moartea tanarului a schimbat insa, toate datele problemei.

Parintii tanarului si-au angajat un avocat renumit din Constanta, si vor sa lupte pana-n panzele albe, pentru ca vinovatul sa plateasca pentru moartea fiului lor.

Redactor: Andreea Barbu