Porumb fiert vândut în… versuri!

Vânzătorii ambulanți fac din nou senzație pe litoral. În 2016, și-au pregătit versuri noi pentru întâmpinarea turiștilor care poftesc la porumb. Distracția a devenit sufletul comerțului astfel că, pe plaje, poeții din mediul afacerilor ambulante nu sunt greu de remarcat. N-au nevoie de prea multă cultură generală și nici de lecții învățate.

În 2016, autoritățile spun că au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a combate acest fenoment și a asigura liniștea turiștilor veniți pe litoral. Totuși, oamenii spun că în plin sezon estival, comercianţii profită de plajele pline pentru a face un ban. De la răsăritul soarelui, odată cu apariţia celor mai matinali dintre turişti, şi până la apus, comercianţii bat kilometrii buni doar ca să-şi vândă mărfurile. Dacă unii turişti se arată interesaţi de produsele comercializate la negru, există și oameni care nu au încredere în această metodă de vânzare.

În timp ce unii turişti îi incurajează, oamenii legii întreprind fel de fel de acţiuni pentru a stopa fenomenul.

Deși gradul de confort crește pe litoral, de la un an la altul, datorită investițiilor făcute,  prezența vânzătorilor ambulanți aduce constant un prejudiciu de imagine stațiunilor de la malul mării.

Redactor: Paul Alexe