Portul Tomis, noua atracție turistică a litoralului (VIDEO)

Portul Turistic Tomis a devenit principala atracție a vizitatorilor, dornici de o plimbare relaxantă pe malul Mării Negre și de o priveliște care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Terasele boeme de lîngă mare și yacht-urile aliniate la cheu în așteptarea turiștilor întregesc peisajul estival. Pe lângă toate acestea, peninsula constănțeană este însuflețită de pregătirile pentru Ziua Marinei, care sunt în plină desfășurare.

Portul Turistic Tomis a fost în acest weekend una dintre cele mai attractive destinații ale turiștilor și constănțenilor deopotrivă. Și asta pentru că oamenii au avut ce vedea. Pregătirile pentru Ziua Marinei, sărbătorită la Constanța pe 15 august, au atras ca un magnet privirile curioșilor. Principalul punct de interes a fost expoziția de proiectile care se întinde de la Cazino, pînă în dreptul Centrului de Scafandri.

Oamenii spun că participă în fiecare an la sărbătoarea mării, iar anul acesta cu siguranță nu va fi o excepție.

Între timp, turiștii se bucură de aerul de mare și de plimbările pe strasele din fața Cazinou-ului și imortalizează cele mai deosebite peisaje pe care le oferă locația, de la parcurile înconjurate de zone verzi și arhitecturile impetuoase, pînă la albastrul mării. Cei care vor să fie mai aproape de apă pot opta pentru o plimbare cu barca sau yacht-ul în larg.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Brinzaru