Portul Constanţa nu se vinde (VIDEO)

Conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime a ţinut morţiş să lămurească o dată pentru totdeauna care este situaţia portului Constanţa, privind vânzarea acestuia.

Problemele din portul Constanţa nu se opresc aici. La începutul lunii august, conducerea CNAPMC a operat o schimbare radicală în organizarea serviciilor de siguranţă a navigaţiei. S-a decis ca pilotajul şi remorcajul navelor să fie asigurate pe bază de contract de prestări de servicii, document încheiat între administraţia portuară şi operatori. Acesta a fost adus la cunoştinţă tuturor agenţilor economici, dar se pare că nu toţi au primit vestea cu entuziasm.

Reprezentanţii Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa au şi motive de bucurie. Aceştia au semnat contractul pentru asistenţa tehnică de supraveghere a execuţiei lucrărilor pentru proiectul“ Dezvoltarea capacităţii feroviare în sectorul fluvio-maritim al portului Constanţa”. Valoarea proiectului este de aproximativ 800 000 lei fără TVA, iar durata de execuţie este de 44 luni.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.