Pompier de ocazie

Un incendiu de vegetație a izbucnit astăzi pe un bulevard intens circulat din Constanța. O bună bucată din gardul viu ce împrejmuiște parcul Tăbăcărie a fost făcut scrum. Pompierii nu au fost disponibili pentru a interveni, însă o femeie s-a transformat în pompier de ocazie și a lichidat incendiu.

Nici bine nu a venit vara că incendiile de vegetație și-au făcut apariția. Marți, pe bulevardul Lăpușneanu, a luat foc o bucată din gardul verde ce împrejmuiește parcul Tăbăcărie. Probabil, din cauza unui muc de țigară aruncat la întâmplare, puful căzut din copaci în această perioadă s-a aprins, și focul s-a extins imediat. Se pare că multe persoane nu se gândesc la consecințe, atunci când aruncă, la întâmplare, resturile de țigări aprinse. Această femeie pare să le dea o lecție civică. Pare să fi fost “ Omul potrivit la locul potrivit”.

Chiar dacă au fost solicitați să intervină, pompierii nu și-au făcut apariția, convinși probabil că femeia va face față situației singură lucru care a transformat-o  pe femeie în pompier de ocazie.

Focul a fost lichidat iar situația s-a terminat cu bine.

Redactor: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea