Pomi fructiferi pentru locuitorii din comuna Peștera

Peste 1.000 de familii din comuna Pestera au primit un nou cadou din partea primăriei din localitate. 10.000 de pomi fructiferi au fost impartiti locuitorilor, prin programul “Fructe sanatoase pentru copiii nostri”, initiat de edilul-sef, Valentin Vrabie. Actiunea continuă in satele arondate comunei.

Aleșii comunei Pestera continua sa le faca viata mai frumoasa celor aproximativ 3.000 de locuitori pe care ii reprezinta. In acest sens, s-a dat startul programului “Fructe sănătoase pentru copiii noștri”, prin intermediul caruia toate familiile din comuna primesc, gratuit, pomi fructiferi. 10.000 de pomi fructiferi vor fi impartiti familiilor din comuna Pestera.

Prin acest proiect, administratia locala isi doreste sa readuca pe mesele cetatenilor fructe delicioase, obtinute din productie proprie.

Incantati peste masura de surpriza edilului Valentin Vrabie, localnicii din Pestrea s-au prezentat la Serviciul Public Local, pentru a primi pomii fructiferi.

Oferta a fost una variata, iar locuitorii si-au putut alege sortimentul dorit: meri, peri, caiși, piersici, gutui, pruni sau orice alt pom fructifer de pe piață.

În zilele care urmează, vor primi pomi fructiferi si locuitorii din celelalte sate arondate comunei, din Izvoru Mare, Ivrinezu Mare și Ivrinezu Mic.

Reporter: Simona Tiron ; Imagine: Valentin Cerbanescu