Polițiștii ieșeni au reușit să destructureze o amplă rețea de traficanți de droguri

În urma a numeroase descinderi în două sate din județul Iași, oamenii legii au reținut 10 persoane printre care și şi unul dintre fraţii Corduneanu, membru al unui celebru clan interlop.

Procurorii DIICOT au percheziţionat 17 locuinţe. Au descoperit două plantatii de cannabis, suma de 20.000 de euro şi aparatură special folosită pentru îngrijirea şi amenajarea culturilor. În urma descinderilor au fost reținute 10 persoane. Unul dintre liderii grupării ar fi, potrivit oamenilor legii, Silviu Corduneanu, un bărbat cunoscut în Iași drept client fidel al polițiștilor, din cauza nenumăratelor probleme cu legea pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Din rețea se pare că mai făcea parte şi fiul directorului Filarmonicii din Iasi. Avocatul tânărului neagă orice implicare a clientului său, spunând că acesta  a fost chemat la DIICOT doar pentru audieri din postura de martor.

Liderii reţelei au fost reţinuţi pentru audieri. Dacă ajungeau pe piață, drogurile urmau să fie comercializate în cluburile ieşene.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Raluca Damian