Poliţiştii de la serviciul rutier Constanţa continuă acţiunile de prevenire a accidentelor

Zeci de poliţişti au monitorizat cu atenţie traficul pe principalele artere din Constanţa, dar şi din judeţ. Aceştia au efectuat o amplă acţiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor.

Zeci de conducători auto care au fost suprinşi încălcând regulile de circulaţie. Aceştia au fost opriţi pentru diferite fapte, fie aveau viteză prea mare, fie nu au acordat prioritate pietonilor.

Pentru unii, ghinionul a fost mai mare. De exemplu, şoferul acestui autoturism a fost oprit din cauza depăşirii vitezei legale. În momentul când conducătorul i-a dat actele, poliţistul a constatat că avea ITP-ul şi asigurarea expirate şi nici maşina cu era echipată cu anvelope de iarnă. Drept urmare, şoferul va trebui să achite aproximativ 1.300 de lei în 48 de ore şi dacă va vrea să-şi recupereze numerele de înmatriculare, acesta va trebui să mai scoată câteva sute de lei din buzunar pentru a-şi pune maşina la punct.

Alţi şoferi s-au scuzat imediat, spunând că ei nu au încălcat nici o regulă. Numai marţi, poliţiştii au sancţionat peste 200 de şoferi. Astfel de acţiuni vor continua şi în săptămânile următoare.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.