Polițiștii constănțeni vin în întîmpinarea turiștilor de pe litoral (VIDEO)

Polițiștii constănțeni vin în întîmpinarea turiștilor de pe litoral cu sfaturi practice pentru o “Vacanță în siguranță” așa cum suna și sloganul campaniei estivale implementate, și anul acesta, la Constanța. Echipe de poliție, jandarmi, lucrători Isu Dogrogea și ai Gazii de Coastă au fost prezente în stațiunea Mamaia, unde au discutat cu turiștii și le-au împărțit pliante.

Turiștii au primit sfaturi pentru siguranta lor și a copiilor, precum și a autoturismelor și a locurilor de cazare în care stau pe litoral.

Oamenii legii au împărțit și pliante cu informații referitoarele la referendumul din 29 iunie, în cadrul campaniei Votul iIegal înseamnă închisoare.

Turiștii au fost extrem de receptivi la informațiile transmise și s-au declarat mulțumiți de faptul că, pe lîngă sfaturile utile au putut găși pe pliant și datele de contact ale sediilor de poliție din stațiunile de pe litoral.

Astfel de campanii de prevenire vor avea loc şi in celelalte statiuni de pe litoral, pe tot parcursul sezonului estival.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc