Polițiști umiliți live pe Facebook

Scene încredibile în Recaș. Doi polițiști care participau la o acțiune de verificare a conducătorilor auto, au fost umiliți de doi bărbați în direct pe Facebook. Transmisiunea a devenit virală în numai câteva minute.

Totul s-a petrecut în localitatea timișeană Recaș. Cei doi polițiști participau la o acțiune de verificare a conducătorilor auto, când au tras pe dreapta un autoturism în care se aflau doi bărbați. Șoferul le-a prezentat oamenilor legii documentele, iar în locul permisului de conducere le-a arătat o dovadă înlocuitoare. Conducătorul auto circula în baza dovezii ca urmare a faptului că este deja cercetat penal pentru abateri la codul rutier. Unul dintre polițiști a luat documentele pentru a verifica dacă dovada este valabilă. În acest timp, cei doi bărbați nemulțumiți de faptul că au fost opriți să plece timp de câteva minute, au scos telefonul mobil și au transmis live pe Facebook. Într-un final, dovada s-a stabilit a fi valabilă, iar polițiștii au decis să îl amendeze pe șofer pentru că nu purta centura de siguranță.

În momentul în care au aflat acest lucru, cei doi bărbați au coborât din mașină și au început să îi umilească pe polițiști în direct. Le-au spus că sunt analfabeți și nu știu să citească ce scrie pe dovadă.

Transmisiunea în direct a devenit virală în numai câteva minute. Mai mult, prietenii celor doi indivizi au început și ei să îi jignească pe oamenii legii la secțiunea de comentarii. Postarea a strâns rapid peste 200 de distribuiri în mediul online.

Redactor: Cristina Niță