Polițist tăvălit prin noroi, cu hainele rupte și plin de julituri

Aşa a ajuns, noaptea trecută, la spital, un polițist din Topraisar după ce a fost victima unui ultraj. Suspectul, un tânăr de 20 de ani, a fost reținut pe bază de ordonanță și dus la audieri. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca acesta să fie acuzat de tentativă de omor.

Cazul petrecut, seara trecută, în localitatea constănțeană Topraisar este de necrezut. În timpul unui control de rutină în trafic, un șofer tras pe dreapta a încercat să fugă de responsabilitate, pentru că avea numerele la maşină expirate, și i-a trântit agentului de poliție portiera în față. Nu a observat însă că i-a prins mâneca de la uniformă, iar când a demarat în trombă, l-a pus la pământ și l-a târât zeci de metri, pe stradă.

Norocul politiștului a fost că materialul de la haină a cedat și a reușit să se elibereze. Șoferul nu a ezitat nicio clipă. Şi-a văzut de drum, lăsîndu-și victima în agonie pe șosea. Polițistul și-a anunțat imediat colegii, care au plecat pe urmele mașinii suspectului.

Acesta a fost prins la scurt timp, iar pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns, noaptea trecută, la Parchet, pentru a fi audiat de procurorii constănțeni.

În funcție de probele adunate la dosar, este posibil ca acesta să fie acuzat de tentativă de omor.

Polițistul s-a prezentat, ulterior, în Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, pentru a fi supus unui control de specialitate. Medicii spun că bărbatul se află în afara oricărui pericol, însă va avea nevoie de câteva  zile de îngrijiri medicale. De pe masa procurorilor constănțeni, dosarul va ajunge la Instanță, cu propunerile corespunzătoare

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu