Polițist local … hoț de combustibil

https://www.youtube.com/watch?v=www.youtube.com/watch?v=7GGnEpM_YosUnul dintre participanţii la furtul de noaptea trecută, de pe calea ferată dintre localitățile constănțene Culmea și Amzacea este polițist local în Ovidiu. Primarul localităţii, George Scupra spune că bărbatul nu a trecut evaluarea psihologică şi ar face parte dintr-un grup specializat în furt de combustibil. La nivelul primăriei a fost deschisă o anchetă şi cel mai probabil lui Nicolae Vasile i se va suspenda contractul de muncă.

Nicolae Vasile are 29 de ani și este angajat al Poliției Locale Ovidiu.  Acesta a fost surprins în noaptea de 27 spre 28 februarie, în timp ce se afla pe un tren de marfă, care transporta motorină, dinspre Midia-Năvodari către Dorobanţu. Bărbatul a fost prins de poliţiştii de la Transporturi alături de alţi infractori, iar în acţiune unul dintre hoţi a fost rănit.

Pe calea ferată dintre localitățile constănțene Culmea și  Amzacea au fost descoperite zeci de bidoane ce conțineau combustibil, semn că hoţul impuşcat nu a lucrat singur. Anchetatorii spun că cel mai probabil el făcea parte dintr-un grup infracţional oraganizat, însă ceilalţi participanţi au reuşit să fugă. Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, spune că asupra angajatului poliţiei locale existau unele suspiciuni de mai mult timp.

În funcţie de ancheta Poliţiei Transporturi, Primăria Ovidiu va continua ancheta internă sau va lua act de suspendarea contractului de muncă al lui Nicolae Vasile. Pe numele său a fost deschis un dosar penal și va fi cercetat sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt.

Redactor: Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.