Polițist beat în post pe litoral

Povestea a început în statiunea Mamaia, la o oră destul de târzie cu un scandal între doi tineri. O echipă formată dintr-un jandarm și un polițist i-a condus la secţie pe scandalagii. Aici li s-au împărțit cele două amenzi, după care fiecare a plecat acasă. Numai că tinerii nu s-au putut conforma și au decis să se răzbune pe tânărul detașat. Așa că mama unuia dintre cei doi a făcut imediat reclamația la poliție și a declarat că cel care le-a dat amenda băieților se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițistul este detaşat din Botoșani pe litoral și face parte din forțele de ordine care şi-au început activitatea la 1 iulie. După reclamația primită colegii acestuia l-au testat imediat. Așa au aflat că tânărul avea o alcoolemie de 0,14 la mie în aerul expirat.

Tânărul polițist a fost norocos la verificarea prin sondaj, însă nu pentru mult timp. Toleranța pentru alcool este zero în poliție așa că subofițerul este cercetat disciplinar. El ar putea fi trimis acasă și riscă o mustrare sau o sancțiune cu diminuarea salariului.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Ionescu