Poliția solicită ajutorul

Polițiștii continuă să-l caute pe bărbatul bănuit că, în urmă cu două zile, a omorât un om, în vârstă de 45 de ani, paznic la o societate comercială cu sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu. Victima a fost bătută cu bestialitate, după care făptașul s-a făcut nevăzut la bordul unui autoturism ce aparținea celui ucis. Astăzi, poliția a făcut public numele celui bănuit că a comis omorul.

În urma cercetărilor efectuate în cazul tâlhăriei urmate de moartea victimei, polițiștii constănțeni l-au identificat pe Gheorghe Stoica, în vârstă de 54 de ani, comuna Tuzla, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Cel în cauză a plecat de la domiciliu, la data de 15 mai 2016 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente sale sunt: înălțime 1.70 m, greutate 75 kg, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru, fără semne particulare.

Precizăm faptul că polițiștii desfășoară activități de căutare și a autoturismului, pe care l-ar fi sustras de la locul faptei, Ford Fiesta, de culoare argintiu, cu numărul de înmatriculare CT 45 VYO.

Reamintim că bărbatul este suspectat că a omorât un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, paznic la o societate comercială cu sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu. Trupul bărbatului a fost descoperit în urmă cu două zile de un alt angajat al societăţii. Conform informațiilor date publicităţii de către anchetatori, paznicul ar fi fost bătut crunt și în ciuda eforturilor depuse de medici, a decedat la spital.

Redactor: Paul Alexe