Poliția oferă 7 câini spre adopție

Vreti sa aveti alaturi de dumneavoastra un caine iubitor, gata dresat si care sa-si dedice restul vietii in a va proteja de raufacatori? Ei bine, aflati ca Inspectoratul politiei judetene din Constanta organizeaza licitatii pentru 7 caini de rasa din dotare, care au participat, de-a lungul anilor, la sute de interventii. In materialul urmator va facem cunostinta cu Rocky, un superb patruped lup, care isi cauta acum o noua casa.

A luptat aproape 7 ani in slujba dreptatii,  i-a scos pe suspecti din cele mai adanci ascunzisuri si a luat urma celor mai periculosi indivizi – Rocky, cel despre care vorbim, este unul dintre cei mai apreciati caini-lup din politie.

Politistul din imagine i-a fost lui Rocky cel mai de pret camarad. L-a crescut inca de la 4 luni si au fost de nedespartit de-a lungul anilor.

Acum, dupa ce si-a facut datoria cu succes, Rocky iese la pensie cu tristete in suflet. Are reumatism si nu mai face fata in misiuni.  Conductorul sau pleaca acum in descinderi cu alt caine mai tanar.

Alaturi de Rocky, politia mai scoate la licitatie si alti 6 caini care nu mai dau randament din diverse motive. De exemplu, Beta isi cauta si ea un stapan rabdator si dornic sa-i ofere un camin.

Pretul de pornire al unui caine din dotare este de 150 de lei , insa la prima licitatie nu s-a inghesuit nimeni.

Daca nici celelalte institutii ale statului nu ii vor adopta pe cainii politisti, se va organiza o a treia etapa, in care patrupedele vor fi daruite gratuit celor doritori. Daca doriti si dumneavoastra un caine politist dintre cei scosi la licitatie, nu ezitati sa intrati pe pagina oficiala a inspectoratului de politie judetean Constanta si sa luati toate detaliile.

Redactor: Paul Alexe