Poleiul face din nou victime în județul Constanța

Accidentele s-au ținut lanț în Județul Constanța, în ultimele zile. Din cauza condițiilor meteo, a carosabiluli alunecos dar și a neatenției, 2 persoane au decedat iar altele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poleiul a dat bătăi de cap șoferilor, în ultimele nopți, iar accidentele rutiere nu au întârziat să apară. Cel mai grav s-a înregistrat pe drumul spre drumul ce leagă Constanța de sudul litoralului. Un tânăr de 26 de ani din Cumpăna,  aflat la volanul unui autoturism ce rula pe DN 39, dinpre Mangalia spre Constanța, la un moment dat a pierdut controlul direcției de mers, a lovit un copac de pe marginea șoselei, după care maşina s-a răsturnat de mai multe ori. Impactul a fost atât de puternic, încât volanul autoturismului a ajuns pe bancheta din spate, iar mașina a fost ruptă, practic, în bucâți care s-au împrăștiat prin zonă. Tânărul șofer, nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru necropsie.

Un alt accident oarecum asemănător s-a produs la ieșire din localitatea Horia, județul Constanța, în zona Hanul Morii. O șoferiță de 20 de ani a călcat prea tare pedala de accelerație, fără să țină cont de starea carosabilului, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina într-un canal pluvial de pe marginea drumului.  În urma impactului a rezultat decesul mamei sale, o femeie de 50 de ani, aflată pe bancheta din spate.

Și în stațiunea Mamaia a avut loc un accident rutier, când șoferul unui autoturism  a încercat să evite impactul cu un alt autoturism și, din cauza carosabilului alunecos, a pierdut controlul lovind un stâlp, după care s-a răsturnat. Din primele informații, se pare că acesta era singur în mașină și a suferit răni superificiale.

Redactor: Oana Jărloianu