Podul rutier de la Agigea, din nou blocat

Așa cum ne-am obișnuit, și în acest weekend nervii șoferilor sunt puși la încercare în zona podului de la Agigea. Pentru a preveni ambuteiajele, polițiștii recomandă turiștilor care merg spre sudul litoralului să folosească rute ocolitoare pe care, din păcate, nu toți șoferii le cunosc.

Fluxul mare de autoturisme, care circulă spre sau dinspre stațiunile sudice ale litoralului românesc, a provocat, din nou, blocaje de câteva ore pe DN 39,  în zona podului de la Agigea, unde, de o parte și alta, coziile s-au întins pe kilometri. Puțini știu, însă, că în aceeași zonă, există un drum alternativ care îi poate scăpa de infernul creeat la ieșirea spre Autostrada Soarelui. În acest scop, șoferii sunt îndemnați să folosească ruta dinspre localitatea Eforie Nord spre autostradă, prin zona porţilor de acces 10 şi 10 bis ale Portului Constanţa şi podul rutier nou, din zona ecluzei canalului. Pentru a fluidiza traficul, au fost montate indicatoare spre această rută alternativă.

Reamintim că, de ani de zile, traficul greu din zona Agigea este cauzat de lucrările de reparații la podul rutier care traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Redactor: Daniel Albu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.